AdvokatWatch

Retspræsident i Aarhus stopper efter ti år på posten

Retspræsident i Aarhus Bodil Ruberg stopper, og der skal dermed findes en ny leder for byretten.

Retten i Aarhus skal have ny retspræsident. | Foto: Claus Bonnerup

Retten i Aarhus skal have ny leder. Retspræsident Bodil Ruberg er officielt gået på ferie, men stoppede de facto i embedet ved udgangen af marts – efter ti år på posten. Det har været ti år med fokus på alt fra produktivitet og spareøvelser til arbejdsmiljø og arbejde i en coronatid.

JP Aarhus ville gerne have interviewet den nu afgåede retspræsident i forbindelse med hendes fratrædelse, men det ønsker hun ikke. I en intern mail, som JP Aarhus er i besiddelse af, fortæller Bodil Ruberg dog som afskedshilsen til tidligere samarbejdspartnere, at hun er stolt af det, de sammen har skabt i Retten i Aarhus de seneste ti år, og hun hæfter sig blandt andet ved renoveringen af retten og overtagelsen af og renoveringen af naboen – det tidligere Erhvervsarkiv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier