AdvokatWatch

Byret mangler syv dommere for at komme sagsbunker til livs

De voksende sagsbunker tynger Retten i Aarhus, og der er brug for op til syv flere dommere for at løse problemet, mener konstitueret retspræsident. Politikere kræver redegørelse fra minister.

Retten i Aarhus savner flere dommere. | Foto: Claus Bonnerup

Som mange andre byretter er Retten i Aarhus lagt ned af voksende sagsbunker og lange ventetider, skriver TV 2 Østjylland.

Den gennemsnitlige sagsbehandlingstid er oppe på et år og tre måneder, og hvis den skal skæres ned, kræver det op til syv dommere, siger Vagn Kastbjerg, konstitueret retspræsident ved Retten i Aarhus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier