AdvokatWatch

Dommerfuldmægtige opfordrer til at tage anklageres bøn alvorligt

For halvandet år siden blev der nedsat en arbejdsgruppe, som blandt andet har drøftet den til tider hårde tone i retslokalerne. Men arbejdet er sat i bero, og det ærgrer de dommerfuldmægtige.

"Der er nogle af de situationer, jeg har hørt om og oplevet, som ikke bør forekomme på nogen arbejdspladser," siger Nina Palesa Bonde, der mener, at alle rettens aktører skal arbejde med at skabe en god tone i retten. | Foto: Anthon Unger

Når professionelle jurister og anklagere på eget initiativ giver udtryk for, at tonen i retten kan blive for hård, skal det tages alvorligt.

Sådan lyder meldingen fra fagforeningsformand for foreningen for dommerfuldmægtige, Dommerfuldmægtigforeningen, Nina Palesa Bonde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier