AdvokatWatch

Erhvervslivet sparker retsopgør med staten om coronaindgreb til hjørne

Det bliver stort set umuligt at vride armen om på staten i erstatningssager i slipstrømmen på coronakrisen, mener erhvervsorganisationer, der lige nu hellere vil bruge kræfter på bedre hjælpepakker end på omfattende slagsmål ved domstolene.

"Vi er et sted lige nu, hvor ja, du kan lave et søgsmål mod staten, men det er godt nok op ad bakke," lyder det fra Kim Haggren, advokat og underdirektør i Dansk Industri. | Foto: DI/PR

Trods utilfredshed med mangelfulde hjælpepakker og restriktioner er appetitten på juridiske coronaslagsmål med staten ikke voldsomt stor hos en række erhvervsorganisationer, skriver Berlingske.

Det skyldes blandt andet, at den nye epidemilov hæver barren for, hvornår virksomheder har krav på erstatning som følge af politiske indgreb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier