AdvokatWatch

Njord lider nederlag i ombrust sag om piratkopiering

En ny afgørelse i kontroversiel sag om ulovlig piratkopiering af film er et nederlag for advokatfirmaet Njord og de udenlandske klienter, der står bag massesøgsmålet.

Retten i Lyngby har afvist piratkopieringssag fra Njords klient Mircom. | Foto: Jens Dresling

Advokatfirmaet Njord får endnu et slag i ansigtet i forbindelse med det opsigtsvækkende massesøgsmål om ulovlig piratkopiering af film, som Njord fører ved domstolene, skriver Berlingske.

I en af de mange sager, der kører mod danskere, som angiveligt har piratdownloadet film, har Retten i Lyngby afgjort, at det udenlandske firma bag søgsmålet Mircom "ikke er en organisation, der kollektivt forvalter rettigheder og er berettiget til at påtale krænkelserne på rettighedshavernes vegne", står der i dommen ifølge Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier