AdvokatWatch

Dommerformand tager til genmæle efter Njords dommerkritik

Kritik af dommer er med til at undergrave tilliden til retssystemet, siger dommerformand, efter advokatfirmaet Njord har beskyldt dommer for ikke at være uvildig.

"Uafhængigheden er noget af det værste, man kan angribe en dommer på," siger Mikael Sjöberg, formand for Dommerforeningen. | Foto: Jens Dresling

Der er tale om "meget grove påstande" og et hidtil uset personangreb på en dommer i pressen. Sådan lyder det fra Mikael Sjöberg, Dommerforeningens formand, der over for Berlingske tager til genmæle, efter advokatfirmaet Njord har været i karambolage med en dommer og en retspræsident ved Retten på Frederiksberg.

"Uafhængigheden er noget af det værste, man kan angribe en dommer på. Dommeren er en helt igennem upartisk person, så når man siger, at der har været usaglige interesser, så er det temmelig groft. Det undergraver tilliden til retssystemet," siger Mikael Sjöberg til Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kan godt ryge en finke af panden, lød det fra advokat Mette Grith Stage i en uge, hvor spalterne blandt andet var fyldt med historier om en hård tone ved retterne, en afklapsning til Njord i dommerklagesag og en brugerlussing til Tinglysningsretten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier