AdvokatWatch

Filmselskab bakker Njord op efter bedragerisigtelse

Det danske filmselskab Zentropa, der er blandt Njords klienter, stoler på, at advokatfirmaet har handlet efter bogen i forbindelse med ombrust fildelingssøgsmål, som har udløst en sigtelse for groft bedrageri mod advokathuset.

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (Søik), populært kaldet bagmandspolitiet, holder til i bygningen her på Kampmannsgade i København. | Foto: Lars Krabbe/ERH

Efter en uge i strid modvind får Njord og partner Jeppe Brogaard Clausen nu opbakning fra en af sine klienter i form af filmselskabet Zentropa, der trods bedragerisigtelse stadig har tillid til advokatfirmaet, skriver Berlingske.

Zentropa er med i det omdiskuterede massesøgsmål om ulovlige download og deling af film, som Jeppe Brogaard Clausen har ført på vegne af to udenlandske klienter, CMS og Mircom, der forfølger ophavsretlige krænkelser af film fra blandt andre det danske filmselskab, men som nu har udløst en sigtelse for groft bedrageri mod advokatkontoret fra bagmandspolitiet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier