AdvokatWatch

Filmselskab bakker Njord op efter bedragerisigtelse

Det danske filmselskab Zentropa, der er blandt Njords klienter, stoler på, at advokatfirmaet har handlet efter bogen i forbindelse med ombrust fildelingssøgsmål, som har udløst en sigtelse for groft bedrageri mod advokathuset.

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (Søik), populært kaldet bagmandspolitiet, holder til i bygningen her på Kampmannsgade i København. | Foto: Lars Krabbe/ERH

Efter en uge i strid modvind får Njord og partner Jeppe Brogaard Clausen nu opbakning fra en af sine klienter i form af filmselskabet Zentropa, der trods bedragerisigtelse stadig har tillid til advokatfirmaet, skriver Berlingske.

Zentropa er med i det omdiskuterede massesøgsmål om ulovlige download og deling af film, som Jeppe Brogaard Clausen har ført på vegne af to udenlandske klienter, CMS og Mircom, der forfølger ophavsretlige krænkelser af film fra blandt andre det danske filmselskab, men som nu har udløst en sigtelse for groft bedrageri mod advokatkontoret fra bagmandspolitiet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier