AdvokatWatch

Fusionspartner om bedragerisigtelse: "Det er en rigtig møgsag at være blandet ind i"

Bedragerisigtelse mod Njord rammer også Silkeborg-folkene i det tidligere Brockstedt-Kaalund, som i november fusionerede med Njord. Men det må være en fejl, siger ledende partner i det jyske.

Bagmandspolitiet har ifølge ledende partner begået en fejl, der trækker Njord i Silkeborg ind i sagen, hvor advokatfirmaet er sigtet for groft bedrageri i forbindelse med omdiskuteret massesøgsmål om ulovlige download af film. | Foto: Lars Krabbe

Det tidligere Brockstedt-Kaalund, der i november fusionerede med Njord, er havnet midt i en opsigtsvækkende sag, hvor Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (Søik), populært kaldet bagmandspolitiet, har sigtet Njord og partner Jeppe Brogaard Clausen for bedrageri i forbindelse med massesøgsmål om download og deling af film.

Men det må være en fejl, at bagmandspolitiet har rejst sigtelsen mod det nye Njord – og det nye CVR-nummer – og dermed hvirvlet Silkeborg-advokaterne ind i sagen, mener ledende partner Henrik Lyhne ifølge Midtjyllands Avis.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier