AdvokatWatch

Firmaer render advokathuse på dørene: Det vælter ind med russiske slagsmål

Mange danske virksomheder beder advokatfirmaer om hjælp for at vikle sig ud af russiske kontrakter. Men for mange vil den russiske forretning ende med en økonomisk bet.

Danske virksomheder har stadig svært ved at overskue de økonomiske konsekvenser af Vladimir Putins invasion af Ukraine og de efterfølgende sanktioner. | Foto: MIKHAIL METZEL/AFP / SPUTNIK

Der er meget lidt fast grund under fødderne på de mange danske virksomheder, der lige nu vælter ud af det russiske marked. Derfor løber mange af dem direkte hen til advokatfirmaet for at høre, hvor de står.

”Lige nu har det handlet om at træffe de rette beslutninger, som på den ene side virker lette, fordi det er det rigtige at gøre. Men på den anden side er de meget komplekse, fordi man har skullet lukke en stor forretning ned. Der vil dukke mange tvister op, tror jeg,” siger Thomas Weincke, som er bestyrelsesformand i advokatfirmaet Accura.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Den længe ventede beretning fra Minkkommissionen løb med rampelyset, men ugen bød også på historier om blandt andet nye advokatetiske regler, et tørlagt marked for børsnoteringer og en ny udbudslov.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier