AdvokatWatch

Aarhus-advokat føjer erhvervsret til sortimentet og åbner filial i Trekantområdet

Tobias Grotkjær Elmstrøm, der har bygget en forretning op omkring privatret, breder nu paletten ud. Men privatretten er "vores dna", siger den aarhusianske advokat, der samtidig udvider med strafferetsadvokater i Vejle.

"Jeg kommer ikke til at ansætte en masse erhvervsadvokater. Privatretten er vores dna, og det holder vi fast i," siger Tobias Grotkjær Elmstrøm, der står bag Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm. | Foto: Thomas Illemann

Tobias Grotkjær Elmstrøm har bygget en forretning op omkring et entydigt fokus på privatret, men nu udvider den aarhusianske advokat sit varesortiment. Han etablerer således en erhvervsretsafdeling.

"Vi har gennem tiden sagt nej til rigtig mange erhvervssager, fordi vi ikke har kunnet varetage opgaven. Derfor har vi haft fokus på at finde en, som kan hjælpe på det område," siger Tobias Grotkjær Elmstrøm, indehaver af Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm, til AdvokatWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier