AdvokatWatch

Nyt Aarhus-firma: "Vi har fået hul på bylden"

Flere sager end budgetteret krydret med opkøb har givet de to advokater bag Dahl Jakobsen Advokatfirma i Aarhus en fornuftig start på tilværelsen, fortæller medejer, der også forklarer, hvorfor de valgte at sige farvel til Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm for et år siden.

Christian Skov Jakobsen (tv.), 32 år, og Morten Dahl, 34 år, åbnede deres egen advokatforretning i januar 2019. | Foto: Kirsten Adler

Det er godt et år siden, at advokaterne Christian Skov Jakobsen og Morten Dahl vinkede farvel til Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm for at starte eget tomandskontor. Selv om de forlod deres gamle arbejdsplads i Aarhus med kun ganske få sager under armene, har Dahl Jakobsen fået en fornuftig start på tilværelsen.

"Der gik ikke mange måneder, før vi begge to havde nok til at behandle sager fra kl. 8 til kl. 16, så jeg synes, at vi har fået hul på bylden," siger Christan Skov Jakobsen, advokat og medejer af Dahl Jakobsen Advokatfirma, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier