AdvokatWatch

Aarhusiansk advokat har gjort privatret til en god forretning med enkeltmandsfirma

På seks år har den aarhusianske advokat Tobias Grotkjær Elmstrøm bygget et enkeltmandsfirma op inden for privatret med mere end 20 ansatte. Nu åbner han kontor i København, hvor folk kan komme ind fra gaden, hvis de har brug for at snakke med en advokat.

Tobias Grotkjær Elmstrøm vil ikke spilde tid på at blive enige med partnere. Han driver sit advokatfirma som enkeltmandsvirksomhed. | Foto: PR Advokatfirmaet GE

På mange måder er Tobias Grotkjær Elmstrøm en usædvanlig advokat. Han kom igennem jurastudiet hurtigere, end uddannelsen er normeret til, han blev selvstændig et år efter, han var færdig som advokat, og han holder jævnligt oplæg i moskéer for at opbygge netværk, som skal tiltrække flere klienter til hans advokatfirma. Men noget af det mest usædvanlige er nok alligevel, at han har formået at drive en god forretning inden for privatret.

På bare seks år har den 37-årige advokat banket en enkeltmandsvirksomhed op, hvor han i dag beskæftiger tre advokater og 17 sagsbehandlere og konsulenter foruden tre administrative medarbejdere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier