AdvokatWatch

Sirius-formand var forberedt på partners borgmestertriumf: "Vi har haft en plan"

Sirius Advokater har ifølge formand Pernille Backhausen været forberedt til fingerspidserne, og derfor er advokatfirmaet også klar til at absorbere partner Michael Vindfeldts triumf på Frederiksberg, hvor socialdemokraten bliver borgmester.

En af kommunalvalgets mest iøjnefaldende vindere er socialdemokraten Michael Vindfeldt, der erobrer den konservative højborg på Frederiksberg. Han er partner i Sirius Advokater, som dog har forberedt sig på denne dag. | Foto: Gregers Tycho

Sølle 168 stemmer stod for fire år siden mellem socialdemokraten Michael Vindfeldt og borgmesterkæden i Frederiksberg Kommune, som i mere end 100 år har klæbet sig til konservative skuldre.

Derfor er Sirius Advokater heller ikke ligefrem blevet taget på sengen, efter det tidligt onsdag morgen er lykkedes advokaten, der er partner i det københavnske advokatfirma, at fravriste De Konservative magten på Frederiksberg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier