AdvokatWatch

Ny partner vil bygge forretning på entreprisenetværk hos Sirius Advokater

Kim Ørnstrup Rasmussen skal blandt andet opdyrke flere kunder blandt rådgivere som arkitekter og ingeniører, når han slutter sig til Sirius Advokater efter mere end tre år som chefjurist i arkitektfirmaet Arkitema.

40-årige Kim Ørnstrup Rasmussen blev uddannet som advokat hos Plesner i 2010. | Foto: Søren Svendsen

Når Kim Ørnstrup Rasmussen snart indfinder sig i partnerkredsen hos Sirius Advokater, bliver det med en ambition om at polstre klientporteføljen inden for byggeriet.

"Jeg skal som partner være med til at udvikle entrepriseretsafdelingen, hvor det vil være naturligt, at jeg skal opdyrke nogle nye kunder blandt rådgivere som arkitekter og ingeniører, da det er der, jeg har mit største netværk," siger Kim Ørnstrup Rasmussen til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier