AdvokatWatch

Advokat: Vanskeligt at se hvordan andre skal overtage advokatens rolle i metoo-sager

Advokater bør ikke medvirke til den slags, lød kritikken fra juraprofessor om metoo-undersøgelser. Men nu svarer advokat, der har medvirket i flere undersøgelser for arbejdsgivere om seksuel chikane, igen.

"I forhold til retssikkerheden har både den krænkede og krænkeren et skud mere i bøssen," skriver advokat Mette Klingsten i et indlæg i Berlingske. | Foto: Pexels / Markus Winkler

Det er klogt, at arbejdspladser bruger eksterne advokater til at undersøge metoo-sager, lyder forsvaret fra advokat Mette Klingsten i et debatindlæg i Berlingske, efter juraprofessor har betvivlet advokaters rolle og retssikkerheden i metoo-undersøgelser.

Mette Klingsten, der har speciale i ansættelsesret og har lavet flere undersøgelser for arbejdsgivere om seksuel chikane, argumenterer således for, at advokater er underlagt de advokatetiske regler, og at de derfor bevarer uafhængigheden og integriteten ved repræsentation af klienten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Der kom politisk fokus på uklar advokatregning i stort anlagt erstatningssag mod Bech-Bruun i denne uge, der også bød på historier om blandt andet advokatbranchens ledelseshovedbrud og specialistområdet for sager om børnebortførelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier