AdvokatWatch

Advokatsamfundet tager hul på arbejde med guide til advokatundersøgelser efter ferien

Advokatundersøgelser risikerer at blive brugt som alibi til at tage eller udskyde beslutninger, mener lektor i offentlig ret. Bølge af advokatundersøgelser får nu Advokatsamfundet til at sætte skub i arbejdet med en ny vejledning på området.

"Der er sket meget i samfundet på ti år, og fokus på, hvordan man bruger advokatundersøgelser, har også ændret sig," siger Martin Lavesen, formand for Advokatrådet. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Der er endnu ikke taget hul på arbejdet med at lave en ny guide, selv om det blev besluttet at udarbejde en ny tilbage i marts efter heftig kritik af advokatundersøgelser i debatten om krænkelser.

Nu skal der dog ske noget, skriver Martin Lavesen og Charlotte Krarup, der er henholdsvis formand og næstformand i Advokatrådet, i et debatindlæg i Politiken, hvor de kalder den nuværende vejledning om advokatundersøgelser, der har ti år på bagen, "ufuldstændig" og "forældet".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Dommers adfærd på Facebook kom igen i fokus i denne uge, hvor Dansk Folkeparti holdt sommergruppemøde. Derudover fandt historier om blandt andet erhvervsjurister og barselsvilkår vej til spalterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier