AdvokatWatch

Advokatrådet tager til genmæle oven på Jes Dorph-kritik: En misforståelse

Journalist Jes Dorph-Petersen satte tidligere på måneden spørgsmålstegn ved Advokatrådets tilsyn og ansvar i forbindelse med advokatundersøgelser. Nu svarer formand og næstformand på kritikken.

Jes-Dorph-Petersen, der i januar blev fyret fra et TV 2-program på grund af metoo-anklager, rettede i denne måned kritik mod Advokatrådet. | Foto: Emil Agerskov

Advokatrådet burde for længst have rejst prøvesager ved Advokatnævnet, hvis de "havde taget sit ansvar alvorligt" over for eksempelvis metoo-anklagede, der er blevet berørt af advokatundersøgelser, mener medieprofilen Jes Dorph-Petersen.

Den tidligere tv-vært, der blev afskediget fra TV 2-programmet "Go' aften Live" efter en advokatundersøgelse om sexisme, rettede tidligere på måneden i et debatindlæg i Politiken kritik mod Advokatrådet, der har planer om at udarbejde en ny vejledning til advokatundersøgelser, som har været genstand for heftig kritik i debatten om krænkelser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier