AdvokatWatch

Gadejuristen ser ud til at fortsætte

Gadejuristen, der yder retshjælp til udsatte, var på vej til at lukke, men foreningen er nu på udkig efter nye folk. Samtidig har en gruppe tidligere ansatte etableret en ny organisation med samme formål, skriver Djøfbladet.

Retshjælpsorganisationerne Gadejuristen og Gadens Jurister har ifølge Djøfbladet begge adresse på Vesterbro i København, hvor de ligger omkring 1 km fra hinanden. | Foto: Aleksander Klug

Gadejuristens fremtid så sort ud, efter en intern konflikt fik organisationens bestyrelse til at indstille alle aktiviteter i juni. Men nu ser to næsten identiske organisationer, der begge vil tilbyde udsatte borgere retshjælp, ud til at være under opsejling, skriver Djøfbladet.

Mens Gadejuristen ser ud til alligevel at fortsætte, har en flok tidligere medarbejdere nu etableret en forening ved navn Gadens Jurister med støtte fra Dreyers Fond, der uddeler midler til almennyttige formål med særligt fokus på advokat- og arkitektbranchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Mindre advokatkontor lukker

Det københavnske advokatfirma Adlex Advokater er ophørt pr. 1. oktober. Medstifter kaster sig over andre forretninger, mens en anden advokat fortsætter i eget navn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier