AdvokatWatch

Utilfreds gadejurist vil give udsatte borgere ny mulighed for retshjælp

Tidligere medarbejder i foreningen Gadejuristen, der har indstillet alle aktiviteter efter intern uro og medarbejderflugt, arbejder på at danne en ny organisation, der skal yde retshjælp til udsatte borgere.

Gadejuristen, der blev stiftet i 1999, holder til her på Værnedamsvej i København. | Foto: Martin Lehmann/Politiken

Maja Løvbjerg Hansen er en af de medarbejdere, der på grund af utilfredshed har sagt op i foreningen Gadejuristen, som på grund af intern uro har indstillet alle aktiviteter. Juristen arbejder dog på et alternativ, der skal sikre retshjælp for gadens udsatte, skriver Berlingske.

"Vi vil bruge de næste dage på at finde en struktur, der kan lade sig gøre. Vi skal finde nogle lønmidler og i gang med at kontakte fonde, Socialministeriet, politikere, og vi er dialog med de hjemløses interesseorganisation Sand," siger Maja Løvbjerg Hansen til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier