AdvokatWatch

Gadejuristen måtte droppe intern advokatundersøgelse

Bestyrelsen i foreningen Gadejuristen, der nu har stoppet alle aktiviteter efter intern uro, var i februar klar til at gennemføre en uvildig advokatundersøgelse for at afdække problemerne, men de ansatte afviste at deltage enkeltvis, skriver Information.

Gadejuristen holder til på Vesterbro og har i mange år ydet retshjælp til udsatte borgere. | Foto: Aleksander Klug

En advokatundersøgelse skulle afdække interne problemer i foreningen Gadejuristen, men undersøgelsen blev skrinlagt, fordi de ansatte afviste at deltage enkeltvis, skriver Information.

Det var advokat Henrik Bonné, der fik til opgave at stå for den uvildige advokatundersøgelse, som Gadejuristens bestyrelse blev enig om at gennemføre i februar, men som altså ikke blev til noget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier