AdvokatWatch

Plesner-topchef håber på politisk fokus på kammeradvokatordning

SOMMERSERIE: Kammeradvokatordningen er på mange måder hverken hensigtsmæssig eller god for konkurrencen, mener Plesners ledende partner. Han forventer et meget travlt år med stor vækst.

Niklas Korsgaard Christensen blev ledende partner hos Plesner i foråret. | Foto: Jeppe Carlsen

Det er oplagt, at der fra politisk side bør være fokus på kammeradvokatordningen, som "på mange måder hverken er en hensigtsmæssig ordning eller skaber lige konkurrencevilkår blandt advokatvirksomhederne".

Sådan lyder det fra Niklas Korsgaard Christensen, ledende partner i Plesner, i AdvokatWatchs sommerserie, hvor en række chefer hos de største advokatfirmaer i et skriftligt interview fortæller om året indtil nu og forventningerne til resten af 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier