AdvokatWatch

Dahl-chef blæser af sted i højhastighedstog: Det kræver muskler at holde dampen oppe

SOMMERSERIE: Vi er stået på et højhastighedstog, lyder det fra Dahls ledende partner, der blandt andet skal bruge efteråret på at holde butikken på sporet i økonomiske opgangstider. Han ser fortsat konsolidering i advokatbranchen.

"I opgangstider som disse kan det være en udfordring at finde de helt rigtige profiler, hvor faglighed og værdier også stemmer overens på den lange bane," skriver Henning von Lillienskjold, ledende partner i Dahl, i AdvokatWatchs sommerserie. | Foto: PR

Der er gang i økonomien, men i en tid, hvor opportunisme præger billedet, er det vigtigt at have både de kortsigtede og de langsigtede briller på.

Sådan lyder det fra Henning von Lillienskjold, ledende partner i Dahl, i AdvokatWatchs sommerserie, hvor en række chefer hos de største advokatfirmaer i et skriftligt interview fortæller om året indtil nu og forventningerne til resten af 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier