AdvokatWatch

Stor udenlandsk appetit på danske virksomheder

Der er fortsat masser af arbejde til M&A-advokater, for fusioner og opkøb var i højt gear i Danmark i 2. kvartal 2021, viser rapport fra EY. Partner i EY ser stor interesse fra udenlandske fonde.

I 2. kvartal blev der ifølge EY annonceret 142 transaktioner med danske virksomheder. | Foto: Colourbox

Usikkerheden forbundet med coronapandemien har for alvor sluppet sit tag i markedet for fusioner og virksomhedshandler i Danmark i 1. halvår 2021.  I 2. kvartal blev der således annonceret 142 transaktioner med danske virksomheder, hvilket er fem handler mere end i 1. kvartal 2021 – men hele 84 handler mere end i 2. kvartal 2020.

Det viser en dugfrisk oversigt over transaktioner og tendenser i Danmark i 2. kvartal 2021 fra konsulentkoncernen EY Strategy and Transactions. Data i rapporten, skriver EY, "dækker alle transaktioner, der er annonceret og registreret i Mergermarket, hvor danske virksomheder har deltaget som enten opkøbsmål, køber eller sælger".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier