AdvokatWatch

Nye tal bekræfter voldsom travlhed hos M&A-advokater

Beretninger om et sydende varmt marked for køb og salg af virksomheder bakkes nu op af tal fra analysehuset Mergermarket, viser oversigt, som Insidebusiness har lavet.

"Vi er aktivt ude og lede efter yderligere hænder, da vi med det nuværende aktivitetsniveau godt kan bruge endnu flere ressourcer," siger Christina Bruun Geertsen, M&A-partner hos Kromann Reumert, til Insidebusiness. | Foto: Peter Brinch

Virksomhederne bliver langet over disken i stor stil på det danske M&A-marked, viser oversigt, som Insidebusiness har lavet på baggrund af tal fra analysehuset Mergermarket.

Advokathuse som DLA Piper, Accura, Gorrissen Federspiel, Moalem Weitemeyer, Kromann Reumert, Plesner og Horten har alle næsten fordoblet antallet af lukkede handler fra første halvår 2020 til de første seks måneder i år, mens flere også har øget aktiviteten markant i forhold til samme periode i 2019, hvor corona stadig blot var en mexicansk øl.

Coronakrisen satte sidste forår en hidtil uset kæp i hjulet på transaktionsmarkedet, men markedet rettede sig op i andet halvår, og det momentum er fortsat ind i 2021.

Således berettede flere fremtrædende M&A-advokater for halvanden måned siden over for AdvokatWatch om et kogende M&A-marked, der ikke har været så varmt siden finanskrisen, hvilket betyder hård kamp om M&A-folkene.

"Vi kan sagtens bruge 10-15 stykker på grund af det marked, vi ser nu, og det marked vi kigger ind i," lød det blandt andet fra Accura-topchef Thomas Weincke.

Hos Kromann Reumert er man også på jagt efter flere M&A-advokater.

"Vi er aktivt ude og lede efter yderligere hænder, da vi med det nuværende aktivitetsniveau godt kan bruge endnu flere ressourcer. Men når alle har travlt, vrimler det ikke med kompetente, flytbare folk inden for M&A," siger Christina Bruun Geertsen, M&A-partner hos Kromann Reumert, til Insidebusiness.

Advokater melder om kogende M&A-marked: Travleste siden finanskrisen

Fjerde kvartal ramte nye højder på M&A-marked – tordner videre i år 

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier