AdvokatWatch

Bech-Bruun anker udbyttedom: Vi er uenige og overraskede

Det sidste ord er ikke sagt i udbyttestrid, hvis det står til Bech-Bruun. Advokatfirmaet anker habilitetsdom til Højesteret. Afgørelsen er overraskende og principiel, udtaler ledende partner.

"Vi er uenige i og overraskede over landsrettens dom i de sager, vi havde anlagt," udtaler Steen Rode, ledende partner i Bech-Bruun | Foto: Nikolai Linares

Der var ikke habilitetsproblemer, da fire Bech-Bruun-advokater i 2017 påtog sig at undersøge udbyttesagen for Skatteministeriet.

Det fastholder advokatfirmaet, der nu anker den dom, som Østre Landsret afsagde onsdag formiddag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier