AdvokatWatch

Udbyttespøgelset fastholder grebet om Bech-Bruun efter nederlag i landsretten

Bech-Bruun taber første runde i omfattende udbytteslagsmål, hvor milliardsøgsmål venter forude. Skatteministeren er tilfreds med dommen.

Bech-Bruuns domicil på Langelinie i København er hjemsøgt af et genstridigt udbyttespøgelse. | Foto: Nikolai Linares

Bech-Bruun er hjemsøgt af et genstridigt udbyttespøgelse, der stædigt fastholder grebet om advokatfirmaet syv år efter en tilsyneladende ubetydelig rådgivningsopgave for North Channel Bank (NCB) i 2014.

Det store advokatfirma har forsøgt at uddrive dæmonen ved at få Østre Landsret til at agere eksorcist, men med en afgørelse onsdag formiddag må Bech-Bruun sande, at udbyttesagen ikke vil slippe sit greb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier