AdvokatWatch

Bech-Bruun lider nederlag i udbyttesag

Østre Landsret vurderer ligesom Advokatnævnet, at Bech-Bruun-advokater var inhabile i forbindelse med udbyttesagen. (Opdateret)

Bech-Bruun taber sag om udbytteskat ifølge Børsen. | Foto: Nikolai Linares

Fire advokater fra Bech-Bruun var inhabile, da de i 2017 lavede undersøgelse for Skatteministeriet om svindel med udbytteskat. Det har Østre Landsret afgjort onsdag formiddag, skriver Børsen.

Bech-Bruun havde hevet Skatteministeriet og Advokatnævnet i retten, fordi advokatfirmaet ville have omgjort en afgørelse fra nævnet i 2019, hvor de fire advokater blev idømt bøder på 10.000 kr., ligesom Bech-Bruun skulle betale salæret for undersøgelsen på 3,5 mio. kr. tilbage til Skatteministeriet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier