AdvokatWatch

Jurastuderende om formandsskifte i Bech-Bruun: "Det virker meget forfriskende"

Statistikkerne fortæller kvindelige jurastuderende, at det er svært at nå til tops. Men det kommer til at have betydning for kvinders fremgang, at en kvinde har sat sig på en af branchens tungeste bestyrelsesposter, lyder det.

Over halvdelen af de danske jurastuderende er kvinder, men langtfra en lige så stor andel kvinder er partnere i landets advokatfirmaer. Arkivfoto: Jurastuderende på Studiegården i Studiestræde. | Foto: Martin Lehmann

Valget af en kvindelig formand hos Bech-Bruun sender et positivt signal til kvinderne, der udgør størstedelen af de studerende på landets jurauddannelser.

Sådan lyder det fra Nynne Mørkeberg, der er formand for Kvindelige Jurister, som er en forening på Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet med særlig fokus på at styrke kvinders juridiske karriere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier