AdvokatWatch

Djøf venter flere tiltag mod krænkelser: "Der er ikke noget quick fix på det her"

Det er en god start, men ikke løsningen på det hele, lyder det fra Djøf Advokat, efter Danske Advokater for nylig udkom med et initiativ mod krænkelser i advokatbranchen.

Formand for Djøf Advokat, Mathias Krarup, håber at få etableret en fælles whistleblowerordning | Foto: Morten Holtum

For nylig kunne Danske Advokater løfte sløret for sit nye initiativ mod krænkelser i advokatbranchen. Og tiltaget er "en god start", lyder meldingen nu fra advokaternes fagforening.

"Det er en rigtig god start, men heller ikke løsningen på det hele," siger formand for Djøf Advokat, Mathias Krarup, der opfordrer til at se på andre initiativer, man kan arbejde med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Advokatfuldmægtig udvikler app med barndomsven

Det skal gøres lettere at blive mindet om de frister, man som virksomhed har i forhold til indberetning af skat og årsregnskaber. Det er formålet med en app, som juristen Mansour Bandri og konsulenten Resat Durmisi har udviklet.

Tredjepartsfinansiering af danske retsopgør vækker skepsis

Udenlandske investorer har planer om at investere millionbeløb i danske retsopgør, som de egentlig ikke har part i. De håber på et afkast og mener, de hjælper andre med at få retfærdighed. Andre mener, de snarere er gribbe, der vil profitere på andres ulykke.

IP-rådgiver skifter ud på direktørpost

Tidligere Penta-direktør stopper som topchef i rådgivningsvirksomheden Patrade, der beskæftiger sig med immaterialret. Hans afløser kommer fra kommunikationsbranchen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier