AdvokatWatch

Ny undersøgelse: Krænkelser rammer oftest advokatbranchens yngste

Hver fjerde studerende og fuldmægtige i advokatbranchen har oplevet krænkelser, viser ny udvidet undersøgelse af problemet fra Djøf Advokat og Danske Advokater. Det er et alt for højt tal, lyder det fra både fagforening og brancheorganisation.

Studerende, der supplerer juraforelæsningerne med arbejde i advokatfirmaer, er blandt de grupper, hvor flest oplever krænkelser, viser ny undersøgelse. | Foto: Tobias Nørgaard Pedersen

Seksuelt krænkende adfærd som upassende berøringer eller kommentarer er et omfattende problem i advokatbranchen og rammer oftest de yngste medarbejdere, viser ny undersøgelse, som Djøf Advokat og Danske Advokater står bag.

Hver fjerde af de fuldmægte og studerende, der har deltaget i undersøgelsen, har oplevet seksuel chikane på deres nuværende arbejdsplads, og det er helt uacceptabelt, lyder det i kor fra fagforening og brancheorganisation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier