AdvokatWatch

Tidligere DR-korsangere forbeholdne over for advokaters krænkelsesundersøgelse

Efter beretninger om grænseoverskridende adfærd over for sangere i DR Pigekoret har DR igangsat en ekstern advokatundersøgelse, som flere tidligere medlemmer af koret nu stiller sig kritisk over for.

Tidligere sangere i DR Pigekoret udtrykker mistillid til advokatundersøgelse om krænkende kultur i koret. | Foto: Lars Hansen/Ritzau Scanpix

En række tidligere pigekorsangere udtrykker mistillid til, at en advokatundersøgelse, som Norrbom Vinding laver for DR efter anklager om krænkende adfærd i DR Pigekoret, vil give et retvisende billede af forholdene i koret. Det skriver Politiken.

"Det er en undersøgelse, som DR betaler for, og som DR har retten til at formidle konklusionen af og vinkle til deres forsvar. Så vi bliver gjort fuldstændig magtesløse," siger Cecilie Riis Gadegaard, der er tidligere sanger i DR Pigekoret og i dag er cand.soc. i socialvidenskab og psykologi og arbejder som specialkonsulent.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier