AdvokatWatch

Tidligere DR-korsangere forbeholdne over for advokaters krænkelsesundersøgelse

Efter beretninger om grænseoverskridende adfærd over for sangere i DR Pigekoret har DR igangsat en ekstern advokatundersøgelse, som flere tidligere medlemmer af koret nu stiller sig kritisk over for.

Tidligere sangere i DR Pigekoret udtrykker mistillid til advokatundersøgelse om krænkende kultur i koret. | Foto: Lars Hansen/Ritzau Scanpix

En række tidligere pigekorsangere udtrykker mistillid til, at en advokatundersøgelse, som Norrbom Vinding laver for DR efter anklager om krænkende adfærd i DR Pigekoret, vil give et retvisende billede af forholdene i koret. Det skriver Politiken.

"Det er en undersøgelse, som DR betaler for, og som DR har retten til at formidle konklusionen af og vinkle til deres forsvar. Så vi bliver gjort fuldstændig magtesløse," siger Cecilie Riis Gadegaard, der er tidligere sanger i DR Pigekoret og i dag er cand.soc. i socialvidenskab og psykologi og arbejder som specialkonsulent.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Ugen bød på historier om kammeradvokatordningen, iværksættere og historisk stor svindelsag. Den sluttede af med et indblik i det opgør om udbyttesagen, der venter i Højesteret i næste uge.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier