AdvokatWatch

DLA-advokat får beskåret sit millionsalær i flykonkurs

Tidligere kurator og advokat i DLA Piper krævede to millioner kroner for halvanden måneds arbejde som kurator i flykonkurs. Sø- og Handelsretten har nu skåret 40 pct. af salæret. Advokaten har ingen kommentarer.

Henrik Sjørslev blev erklæret inhabil som kurator for Jet Time, da kollega og partner i DLA Piper Peter Schäffer i fire år var formand for det konkursramte selskab. | Foto: Erik Refner / Jet Time / PR

I et sjældent tilfælde har Sø- og Handelsretten valgt at beskære kurator Henrik Sjørslevs salær med 40 pct. for det arbejde, han har ydet som kurator i konkursboet efter flyselskabet Jet Time. Det skriver Berlingske.

Henrik Sjørslev, der er advokat og partner i advokatfirmaet DLA Piper, måtte trække sig fra konkursboet efter at være blevet erklæret inhabil, men forlangte alligevel et honorar på to millioner kroner plus moms for det arbejde, han havde nået at udføre i løbet af halvanden måned.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier