AdvokatWatch

Intet loft over Fredericias advokatregning til borgmesterundersøgelse

Prisen må ikke være en bremse på Hortens undersøgelse af anklager mod Fredericias tidligere borgmester, lyder det fra lokalpolitiker.

Fredericia-borgmester Jacob Bjerregaard (S) stoppede på posten i december efter en række kritiske historier i Ekstra Bladet. | Foto: Claus Bonnerup

Advokatfirmaet Horten er stadig ved at grave i de beskyldninger, der er blevet rettet mod Fredericias tidligere borgmester Jacob Bjerregaard, skriver Fredericia Dagblad.

Undersøgelsen er blevet sat i gang af byrådsmedlemmet Susanne Eilersen (DF), og meldingen til Horten er ifølge lokalavisen, at prisen ikke skal være en bremse for advokaternes arbejde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier