AdvokatWatch

Fredericia dropper Bech-Bruun til undersøgelse efter borgmesterexit

To advokatfirmaer skulle have lavet undersøgelse efter kritiske historier om afgående Fredericia-borgmester, men nu har kommunen droppet Bech-Bruun på grund af mulig interessekonflikt.

Fredericia-borgmester Jacob Bjerregaard (S), der har været genstand for en række kritiske historier i Ekstra Bladet, har valgt at stoppe på posten. | Foto: PR/Claus Fisker/Realdania

Fredericia Kommune dropper Bech-Bruun og udvider samtidig den redegørelse, som Horten skal lave i kølvandet på en række kritiske historier om afgående borgmester Jacob Bjerregaard (S). Det skriver Fyens Stiftstidende.

De to advokatfirmaer blev i første omgang hyret til at undersøge forskellige aspekter i forhold til de kritiske historier om Jacob Bjerregaard, som Ekstra Bladet har skrevet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier