AdvokatWatch

Njord-advokat sigtet for groft bedrageri

Bagmandspolitiet har sigtet partner fra advokatfirmaet Njord for groft bedrageri for 7,5 mio. kr. i forbindelse med et omstridt massesøgsmål om deling og download af film. Sigtelsen involverer også selve advokathuset, som dog afviser alt.

Bagmandspolitiet har sigtet Njord-advokat for groft bedrageri. | Foto: Lars Krabbe

Et omstridt massesøgsmål om ulovlige download af film fører nu til en sigtelse mod advokat Jeppe Brogaard Clausen og advokatfirmaet Njord, hvor han har været partner siden 2002, for groft bedrageri for 7,5 mio. kr., skriver Berlingske.

Det er Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (Søik) – også kendt som bagmandspolitiet – der står bag sigtelsen mod advokaten, som er sigtet for at skulle have "skaffet sig selv eller andre uberettiget vinding" i forbindelse med søgsmålet, som han fører på vegne af to udenlandske klienter, CMS og Mircom.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Efterårsferien blev skudt i gang med nyheden om, at Horten får ny ledende partner til nytår. Derudover satte undersøgelse fokus på danskernes holdning til lokale advokater, mens afsat kurator fik lov til at bringe Højesteret på banen efter "vidtgående" afgørelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier