AdvokatWatch

Advokatfirma stærkt kritiseret i fjernvarmesag

Odense Kommune er langt fra tilfreds med milliondyr juridisk rådgivning fra Horten i forbindelse med fjernvarmesalg, der nu er skrinlagt. Firmaet står inde for sin rådgivning.

"Vores eksterne rådgivere og den lovfortolkende styrelse (Energistyrelsen, red.) har ikke givet et juridisk grundlag at træffe beslutningen på. De er nogle hundehoveder," siger SF's rådmand i Odense Kommune, Brian Dybro. | Foto: Torben Stroyer/ERH

Kritikken hagler ned over advokatfirmaet Horten, efter Odense Kommune har droppet et omstridt salg af Fjernvarme Fyn til Energi Fyn.

Det skriver flere fynske medier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Advokatfirmaet Storm oplevede heftig bølgegang i 2020, og årsregnskabet skyllede i denne uge i land med alvorlig slagside. Derudover kunne landets virksomheder berette om voksende juridiske afdelinger, mens Bech-Bruun fortalte om nyt life science-initiativ.

Advokater tror på endnu et rekordår i år

Advokatbranchen er kommet relativt flyvende ind i 2021, og derfor forventer branchen at levere endnu en rekordomsætning i år. Det er ikke mindst virksomhedstransaktionerne, der får indtjeningen til at vælte ind i de store firmaer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier