AdvokatWatch

Advokater får en tredjedel af kagen på nyt inkassomarked

Langt størstedelen af de kommunalt ejede forsyningsselskaber, der har valgt at overgå til privat inkasso, har peget på et inkassobureau frem for et advokatfirma, viser rundspørge, som AdvokatWatch har lavet. Ét advokatfirma løber dog med syv aftaler.

Affaldscentret i Lisbjerg lidt nord for Aarhus hører under Affaldvarme Aarhus, som har valgt at lade et velkendt advokatfirma håndtere inddrivelsen. | Foto: Affaldvarme Aarhus //PR

En bunke forsyningsvirksomheder har meldt sin ankomst på buffeten for inkassosultne advokater, men de private inkassofirmaer er blevet mest mætte.

Det viser en rundspørge, som AdvokatWatch har foretaget blandt de kommunalt ejede forsyningsselskaber, der har valgt at overlade inddrivelsen til en privat aktør frem for Gældsstyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier