AdvokatWatch

Firma ansætter advokat – vil være uafhængig af eksterne advokater

Energiselskab henter sin første inhouse-advokat i Gældsstyrelsen. "Det er nemmere, at man kan klare tingene internt, og det sparer på advokatbudgettet i det lange løb," siger hun om formålet med sin ansættelse.

Tirana Koser Akram bliver den første inhouse-advokat i elselskabet Modstrøm Danmark A/S | Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix/PR

Den 39-årige Tirana Koser Akram bliver den første inhouse-advokat i elselskabet Modstrøm Danmark A/S. Hun kommer fra en stilling som jurist i Gældsstyrelsen, hvor hun aldrig fandt sig helt til rette, fortæller hun i et interview med AdvokatWatch.

"Embedsværket kan være meget bureaukratisk. Det går noget hurtigere i advokatbranchen. Det passer bedre til mig, at der er kortere fra tanke til handling," siger Tirana Koser Akram.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier