AdvokatWatch

Synch og Integra går sammen for at stå stærkere

To advokatfirmaer med særligt fokus på tech går nu sammen for at positionere sig stærkere som specialiseret tech-advokatfirma forankret i Norden.

Synch får selskab af advokaterne fra Integra Advokater på det danske kontor i Hellerup lidt nord for København. | Foto: Synch / PR

Advokatfirmaerne Synch og Integra Advokater går nu sammen om at styrke positionen på det nordiske marked som specialiseret tech-advokatfirma.  

De to parter fortsætter under navnet Synch, og ifølge medejer Michael Brandt er det fagligt "et perfekt match." Han fremhæver desuden den fælles vision om at sætte sig endnu tungere på juridisk rådgivning inden for det teknologiske område.

"Jeg ser også et sammenfald af de grundlæggende værdier, der skal sikre, at vi kan realisere vores vision i markedet, og netop det har været afgørende for vores beslutning," udtaler Michael Brandt i en pressemeddelelse.

Advokatbranchen består af mange fusionerede firmaer, og de seneste par år har der været tryk på sammenlægningerne. Det er særligt den stigende konkurrence fra andre end traditionelle advokatfirmaer, som mange begrunder brylluperne med. Med Integra Advokater under Synchs vinger er der nu mulighed for at samarbejde med specialister uden for Danmarks grænser.

Udover det hold af 15 specialister, som det nye Synch består af på det københavnske kontor, har firmaet kontorer i Stockholm, Oslo og Palo Alto, hvor der samlet sidder omkring 30 juridiske specialister.

"Det har været afgørende, at vi med en fusion kunne give vores kunder adgang til en international kontekst og kolleger med stærke juridiske kompetencer, som deler vores fokus, interesse og engagement for teknologi-virksomheder og teknologi," udtaler advokat Kim G. Hansen fra Integra Advokater.

Synch og Bruun & Hjejle rådgav ved millioninvestering fra Karnov 

Synch henter teknologiadvokat til ejerkredsen

Legaltech-direktør efter Bech-Bruuns nye legaltech-selskab: Flere vil følge efter 

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier