AdvokatWatch

Legaltech-direktør efter Bech-Bruuns nye legaltech-selskab: Flere vil følge efter

En satsning, som gør Bech-Bruun mere konkurrencedygtige på markedet for digitale juridiske ydelser, siger Nicholas Hawtin, adm. direktør i Nordic Legal Tech, efter Bech-Bruun har overtaget softwarevirksomheden d60. Flere vil følge efter, lyder det.

"Det er en flot satsning i en ellers meget konservativ branche, men det skal også resultere i produkter, som de kan sælge," siger Nicholas Hawtin, adm. direktør i foreningen Nordic Legal Tech. | Foto: Nordic Legal Tech / PR

Med etableringen af et nyt legaltech-selskab bliver Bech-Bruun mere konkurrencedygtige på markedet for legaltech, vurderer Nicholas Hawtin, adm. direktør i foreningen Nordic Legal Tech, som skaber kontakt mellem aktører inden for legaltech.

"Det er et stærkt ryk, og det er en flot satsning i en ellers meget konservativ branche, men det skal også resultere i produkter, som de kan sælge," siger Nicholas Hawtin.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier