AdvokatWatch

Konkurrencerapport: Dansk ordning med en kammeradvokat er unik

Ingen af Danmarks nabolande har en kammeradvokatordning som den danske, skriver Indblik.net på baggrund af hemmeligt udkast til konkurrencerapport, hvor blandt andre Sverige, Tyskland og Norges indkøb af juridisk bistand er gennemgået.

Kammeradvokatordningen er unik for Danmark, skriver Konkurrencestyrelsen i hemmeligt rapportudkast. | Foto: Nikolai Linares

Flere af de lande, som Danmark normalt sammenligner sig med, løser størstedelen af juridiske opgaver internt, og ingen har en ordning, der minder om Kammeradvokaten, skriver mediet Indblik.net.

Indblik.net har fået fingrene i et ellers hemmeligt rapportudkast fra Konkurrencestyrelsen om advokatbranchen, og af den fremgår det, at den danske kammeradvokatordning er unik set i forhold til Norge, Sverige, Holland, Tyskland og England.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Kammeradvokatens topchef Jens Bødtcher-Hansen håber på ro omkring den ombruste kammeradvokatordning, sagde han i ugens løb. Derudover bød ugen på historier om blandt andet udfordringer med at få møderet for landsret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier