AdvokatWatch

Corona rammer ny satsning: Magnusson justerer strategi og henter nye kræfter

Coronakrisen har stjålet fokus fra satsningen på vedvarende energi hos den danske gren af advokatfirmaet Magnusson, hvor der er gang i svingdøren. Partner siger farvel efter et år, mens firmaet har hentet både nye og gamle kræfter til fremtrædende roller.

"Vi har ikke droppet noget, og vi satser ikke mindre på vedvarende energi," lyder det fra Nikolaj Juhl Hansen, der er advokat og medejer af advokatfirmaet Magnusson i Danmark. | Foto: Dan Nielsen

Det er ikke gået så hurtigt som forventet med at få luft under vingerne på området for vedvarende energi, og nu er manden med ansvaret for at løbe satsningen i gang, Andreas Johannes Hammer, fortid i advokatfirmaet Magnusson.

"Det er gået langsommere, end vi som udgangspunkt havde regnet med, og det skyldes blandt andet coronakrisen," siger Nikolaj Juhl Hansen, advokat og medejer af Magnusson i Danmark, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier