AdvokatWatch

Rambøll-advokat i spidsen for ny satsning hos Magnusson

40-årige Andreas Johannes Hammer vender retur til advokatbranchen i en ny og forbedret udgave efter fem år som virksomhedsadvokat. Det siger den tidligere Bech-Bruun-advokat i forbindelse med sit skifte til Magnusson, hvor han skal lede advokatfirmaets indtog på markedet for vedvarende energi og infrastruktur.

Andreas Johannes Hammer fik sin uddannelse som advokat hos Bech-Bruun. Her tilbragte han i alt syv år, inden han i 2014 skiftede til Rambøll. | Foto: Magnusson / PR

Efter fem år som inhouse-advokat kriblede det i kroppen for at vende tilbage til advokatbranchen.

Det fortæller Andreas Johannes Hammer, som 1. oktober skifter den rådgivende ingeniørvirksomhed Rambøll ud med advokatfirmaet Magnusson, hvor han indtræder som partner med ansvar for at opbygge forretningsområdet for vedvarende energi og infrastruktur.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

Fond med advokater i spidsen har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter nu efter international udrulning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier