AdvokatWatch

Advokater sidder i magtfulde VL-grupper med prominente topchefer

ADVOKATER I VL-GRUPPER: En hel del advokater og partnere mødes med resten af den danske erhvervselite i de såkaldte VL-grupper. AdvokatWatch sætter fokus på de gamle netværk, som advokater bruger til meget mere end blot eksponering.

For Tomas Ilsøe Andersen, partner hos Poul Schmith/Kammeradvokaten, er VL-gruppe 2 med til at udvide hans vidensmæssige horisont, fortæller han til AdvokatWatch. | Foto: Poul Schmith/Kammeradvokaten / PR

Der dukker flere prominente navne fra advokatbranchen op, når man gennemgår det 50 år gamle netværk for virksomhedsledere, de såkaldte VL-grupper.

Selvom VL-grupperne er et brugbart forum, hvis man som advokat vil eksponere sig selv og sit navn, er der mange andre grunde til, at advokater tager del i netværket. Inspiration, forretning, fortrolighed og udveksling af ledelseserfaringer er blandt nogle af de ting, der får advokaterne til at deltage i VL-møderne, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier