AdvokatWatch

Gratis retshjælp i Sønderborg har kurs mod lukning

Mangel på frivillige lukningstruer retshjælp i Sønderborg, der har eksisteret i ni år. "Vi kan simpelthen ikke få dækket vagterne længere," siger stifter.

"Vi mangler nu så mange frivillige, at det ikke længere kan hænge sammen – vi kan simpelthen ikke få dækket vagterne længere," siger Marianne Betzer, stifter af Sønderjyllands Retshjælp og direktør for foreningen, til Sønderborg Nyt. | Foto: Finn Frandsen

Sønderjyllands Retshjælp i Sønderborg har eksisteret i ni år, men mangel på frivillige jurister til at bemande den gratis retshjælp betyder, at det kan være slut til november. Det skriver Sønderborg Nyt.

"Det er rigtig trist, at vi nu ser ind i en lukning af retshjælpen i Sønderborg, hvor der årligt er mellem 800 og 1000 personer, der får hjælp hvert år. Men vi mangler nu så mange frivillige, at det ikke længere kan hænge sammen – vi kan simpelthen ikke få dækket vagterne længere," siger Marianne Betzer, stifter af Sønderjyllands Retshjælp og direktør for foreningen, til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier