AdvokatWatch

Boligminister kritiserer advokats samarbejde med ejendomsfolk

Boligminister Kaare Dybvad Bek (S) peger på, at samarbejdet mellem advokater og ejendomsfolk kendt fra bl.a. finanskrisen kan være med til at legitimere sidstnævnte.

Foto: Aleksander Klug

Partnerne i advokatselskabet TVC bør holde sig for gode til at samarbejde med kendinge fra finanskrisen, siger boligminister Kaare Dybvad Bek (S) til Berlingske.

"Hvis partnere fra et stort advokathus går ind og samarbejder med en person fra et sådan netværk, får det netværket til at fremstå mere tilforladeligt," siger han til avisen.

TVCs bestyrelsesformand Torben Bagge er dog ganske uenig og afviser, at der er et samarbejde.

"Der er, efter min opfattelse, ikke noget netværk overfor hvilket, Kenneth Schwartz Thomsen kan komme til at fremstå "mere tilforladelig" på baggrund af, at han har udført enkelte opgaver for et selskab, som vores ejendomsselskaber har gjort og vil gøre forretninger med i fremtiden," siger han til Berlingske.

TVC vil ikke associeres med kriminelle – men partnere knyttes til berygtet spekulant 

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Brikkerne er ved at falde på plads i ny national efterforskningsenhed, og i denne uge satte chefanklageren ord på processen. Derudover bød ugen på historier om blandt andet specialistmangel, embedsmænd i retten og DLA Pipers ejendomsambitioner.

Dommerformand afviser behov for øget specialisering i skattesager

Formanden for dommerforeningen mener ikke, at der er nogen grund til at samle skattesager på færre byretter, som skatteadvokater har foreslået. "Jeg synes ikke, at man har belæg for at sige, at ikkespecialisering er udtryk for, at afgørelserne er forkerte," siger han.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier