AdvokatWatch

Rådgiverbranchen venter massivt dyk efter corona

Hver fjerde rådgivervirksomhed forventer et fald i omsætningen på 31-40 pct. i juni, viser en måling. Det kommer til at koste flere arbejdspladser, forudser Dansk Erhverv.

Foto: Brian Karmark/ERH

Den danske rådgiverbranche går på sommerferie med en temmelig miserabel fornemmelse af forretningen. Hver fjerde i branchen forventer et fald i omsætningen i juni måned på 31-40 pct. i forhold til juni sidste år. Hver 10. virksomhed forventer et fald i omsætningen på op mod 50 pct. – altså en halvering.

"Der er ingen tvivl om, at vi som branche er hårdt ramt af krisen. Vi er jo et spejl af erhvervslivet. Når virksomheder generelt kigger på omkostningsbesparelser, kigger de også på omkostninger til rådgivere," siger Christian Fredensborg Jakobsen, partner i rådgivningskoncernen PWC og formand for Rådgivningsudvalget under Dansk Erhverv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Medstifter af nyt advokatkontor har flere jern i ilden

Stine Dahl har sat sig for at banke en advokatforretning op, som på sigt skal vokse sig større. Ved siden af er hun konsulent, direktør og medejer af et marketingbureau og podcaster. Men det kan sagtens lade sig gøre, siger advokaten, der har tre børn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier