AdvokatWatch

Rådgiverbranchen venter massivt dyk efter corona

Hver fjerde rådgivervirksomhed forventer et fald i omsætningen på 31-40 pct. i juni, viser en måling. Det kommer til at koste flere arbejdspladser, forudser Dansk Erhverv.

Foto: Brian Karmark/ERH

Den danske rådgiverbranche går på sommerferie med en temmelig miserabel fornemmelse af forretningen. Hver fjerde i branchen forventer et fald i omsætningen i juni måned på 31-40 pct. i forhold til juni sidste år. Hver 10. virksomhed forventer et fald i omsætningen på op mod 50 pct. – altså en halvering.

"Der er ingen tvivl om, at vi som branche er hårdt ramt af krisen. Vi er jo et spejl af erhvervslivet. Når virksomheder generelt kigger på omkostningsbesparelser, kigger de også på omkostninger til rådgivere," siger Christian Fredensborg Jakobsen, partner i rådgivningskoncernen PWC og formand for Rådgivningsudvalget under Dansk Erhverv.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier på AdvokatWatch

Statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg, tre advokater genopstiller til Folketinget, og en advokat blev tilkendt 400.000 kr. i en strid om fyring. Sidst, men ikke mindst, fortalte PWC-chef om sats på juridisk rådgivning.

EU om ventetider ved domstolene: Det går ikke

I sin tredje årlige rapport om retssikkerhed udtrykker EU-Kommissionen bekymring for domstolene i Danmark. ”Det er tid til at handle,” mener formanden for Advokatrådets internationale udvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier