AdvokatWatch

Lundgrens-boss: Brexit er blevet overset i coronadagsorden

SOMMERSTAFETTEN: Det er ikke overraskende, at corona har fyldt alle forsider, men Storbritanniens udtræden af EU spiller også en rolle i, at markedet er præget af usikkerhed. Det fortæller Lundgrens-direktør i AdvokatWatchs sommerstafet, som han sender videre til Bech-Bruun-chef.

"Der er ingen tvivl om, at pandemien har accelereret behovet for fleksibilitet for vores medarbejdere," lyder det fra Martin Kirkegaard, direktør hos Lundgrens. | Foto: PR

Både det nationale og internationale marked er præget af en række usikkerheder som følge af covid-19, men krisen har også påvirket fremdriften af strategien i Lundgrens.

Det fortæller Martin Kirkegaard, direktør hos Lundgrens, i AdvokatWatchs serie Sommerstafetten, hvor en række chefer hos de største advokatfirmaer i et skriftligt interview fortæller om året indtil nu og forventningerne til resten af 2020. Til slut sender de på bedste stafetmanér et spørgsmål videre til en topchef i et andet advokatfirma.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Jagt på insolvensadvokater når nye højder

Flere virksomheder går konkurs, og antallet af jobannoncer rettet mod advokater med speciale i insolvens og rekonstruktion har de seneste måneder været på rekordhøjt niveau.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AdvokatWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier