AdvokatWatch

Landsdommer revser regeringen for fast greb om den tredje statsmagt

Domstolene blev styret for stramt af regeringen under coronanedlukningen, mener landsdommer, som dermed slutter sig til et voksende kor af kritikere.

Særligt i begyndelsen af krisehåndteringen "havde regeringen forbløffende lidt fokus på domstolene som den tredje statsmagt", skriver Bertil Frosell, landsdommer ved Østre Landsret, i Politiken. | Foto: Jens Dresling

Regeringen og Domsstolsstyrelsen gik for langt i forhold til at styre domstolene under coronanedlukningen, skriver Bertil Frosell, landsdommer ved Østre Landsret, i et debatindlæg i Politiken.

Landsdommeren tilslutter sig dermed koret af kritikere, der mener, at regeringens indblanding i domstolenes nedlukning og prioritering af kritiske sager var på kant med grundloven. Debatten har senest fået luft under vingerne, efter Information har afsløret, hvor stramt domstolene blev styret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Mindre advokatkontor lukker

Det københavnske advokatfirma Adlex Advokater er ophørt pr. 1. oktober. Medstifter kaster sig over andre forretninger, mens en anden advokat fortsætter i eget navn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier