AdvokatWatch

Erfaren kurator spår første konkursbølge efter sommerferien

Det er stilhed før stormen, men bølgen af konkurser skyller i land efter sommerferien, lyder det fra advokat Pernille Bigaard, som forventer, at første bølge vil ramme virksomheder inden for detailhandel.

I sidste uge kom det frem, at JP/Politikens Hus overtager Arnold Buscks ikoniske butik på Købmagergade i København. | Foto: ANTHON UNGER

Bølgen af konkurser som følge af coronakrisen lader fortsat vente på sig, men efter sommerferien vil den ifølge advokat Pernille Bigaard skylle ind over erhvervslivet med fuld kraft, skriver Berlingske.

"Erhvervslivet har det frygtelig hårdt. Hjælpepakkerne hjælper noget, men de hjælper jo ikke problemerne væk. Jeg tror, konkurserne kommer, når vi er henne på den anden side af sommerferien, for jeg tror, at det hele kun kommer langsomt i gang igen," siger Pernille Bigaard, partner hos Sundgaard Advokater, til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AdvokatWatch

Ugens bedste historier fra AdvokatWatch

Bech-Bruuns økonomidirektør Martin Riber Povlsen stjal rampelyset i denne uge, da han som den seneste af en række profiler forlod advokatfirmaet. Derudover bød ugen på historier om blandt andet droppet sigtelse mod Njord og ny chef for Bruun & Hjejle.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier